Stage Finance & Control 

Bedrijfsinformatie

Bij Global School for Entrepreneurship zien we ondernemerschap als een antwoord om je eigen leven vorm te geven en een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. De enige manier om te leren hoe je dit moet doen, is door daadwerkelijk je eigen bedrijf te starten. 

Wij stimuleren studenten om te denken, beslissen en handelen als ondernemers vanaf het moment dat ze aan ons programma beginnen door geavanceerde praktische informatie te verstrekken die direct kan worden toegepast op hun bedrijf in onze interne incubator. Voor onze bachelor is het niet nodig om aan Global School te starten met een al bestaand bedrijf of bedrijfsidee. Het enige dat je hoeft mee te nemen is de ambitie om ondernemer te worden.

Functieomschrijving

Als Finance & Control stagiair assisteer je de projectteams op het gebied van marketing, sales, events, studentenadministratie en Finance. Hierbij hou je je bezig dat de administratie van de verschillende projecten op orde en up-to-date zijn. 

Je krijgt binnen het team alle ruimte om eigen initiatief te nemen en met nieuwe ideeën te komen. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk dat alles administratief op rolletjes loopt en dat accurate rapportages aan het management worden gemaakt. 

Ben jij:

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou? 

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw motivatie voor deze functie en je CV dan naar Jana Kolsteren via JANA@GS4E.COM