Bij Global School for Entrepreneurship zien we ondernemerschap als een antwoord om je eigen leven vorm te geven en een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. De enige manier om te leren hoe je dit moet doen, is door daadwerkelijk je eigen bedrijf te starten. 

Wij stimuleren studenten om te denken, beslissen en handelen als ondernemers vanaf het moment dat ze aan ons programma beginnen door geavanceerde praktische informatie te verstrekken die direct kan worden toegepast op hun bedrijf in onze interne incubator. Voor onze bachelor is het niet nodig om aan Global School te starten met een al bestaand bedrijf of bedrijfsidee. Het enige dat je hoeft mee te nemen is de ambitie om ondernemer te worden.

Ben jij:

Global School for Entrepreneurship is op zoek naar een Finance & Administration Assistant ter ondersteuning van de verschillende projectteams die betrokken zijn bij de Global School for Entrepreneurship (denk aan marketing, sales, evenementen en studentenadministratie).

Wij zijn op zoek naar een inspirerend en doelgericht persoon die affiniteit heeft met zowel cijfers als algemene administratieve taken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het soepel en altijd up-to-date houden van de administratie.

Jij zal:

We zijn opzoek naar:

Wij hebben te bieden:

Sluit bij ons aan en je wordt onderdeel van een energiek team dat ernaar streeft een wereldwijde hogeschool te worden die ondernemerschapsonderwijs wil innoveren.

Solliciteer nu!

Stuur dan een e-mail naar JANA@GS4E.COM met je motivatie en CV.